Vår historia

Bra Sommarmöbler är ett svenskt företag grundat 1995 i Göteborg av Anders och Joakim som än idag driver företaget. Redan från start har visionen varit att företaget hela tiden ska utvecklas, skaffa sig ny kunskap och erfarenheter. Tack vare att många unga personer inom företaget får ta plats utvecklas företaget konstant. Detta tillsammans med över 20 års erfarenhet inom branschen har vi bred kunskap avseende utemöbler och trender. Sedan starten har vi utvecklats allt mer och idag är vi stolta över att kunna presentera att vi är störst på utemöbler i Sverige. Idag sker största delen av försäljningen på nätet men vi har även två butiker i Göteborg samt distribution av leveranser runt om i Sverige.

Vårt sortiment

Hos oss hittar du ute- och trädgårdsmöbler inom olika prisklasser. Vårt sortiment av 30 000 artiklar består av soffgrupper, matgrupper och balkongmöbler samt tillbehör som möbelskydd och dynor. Tack vare vårt nischade sortiment har vi stor kunskap inom ute-och trädgårdsmöbler, allt ifrån årens trender till hur olika material ska vårdas.


Välkommen att besöka våra säsongsbutiker som har öppet från mitten av mars fram till mitten av september varje år. Håll utkik på sociala medier för uppdatering.