Om oss

Störst i Sverige på trädgårdsmöbler

Bra Sommarmöbler startades år 1995 och idag kan vi stolt säga att vi är störst i landet på trädgårdsmöbler. Vi har två butiker i Göteborg men säljer över hela Sverige. Att kunna erbjuda våra kunder ett såpass brett sortiment och snabba leveranser är något vi är väldigt stolta över. Vi har mängder av trädgårdsmöbler & tillbehör redo att levereras.

Specialister

Som specialister på trädgårdsmöbler kan vi erbjuda dig den service & information du behöver för att göra ett toppen köp. Vi som jobbar inom företaget har filosofin att kvalité är den viktigaste faktorn för en fungerande utemöbel. Därför jobbar vi nästan enbart med material som teak & aluminum.

Att kunna leverera

Vi vet att sommaren inte allt för sällan är regnig och relativt kort. Därför vet vi hur viktigt det är med snabba leveranser. Vi har över 30.000 artiklar redo att levereras, med en yta på cirka 5000m2 lager. Levererar vi möbler till hushåll runt om i Sverige varje dag.

Nöjda kunder

Efter att ha registrerat oss för Trustpilot kan vi nu stoltsera med hur nöjda kunder vi har, nedan ser ni ett axplock av omdömen som skrivit de senaste dagarna.