Bra Sommarmöbler

Liggfåtöljer

I lager

Straw schäslong

Natur
10,500 kr

Liggfåtöljer

Saknar ditt hem en plats för återhämtning och skön vila efter en lång arbetsdag? Divaner och liggfåtöljer är den perfekta möbeln för dig som vill skapa ett skönt häng hemma. Hos oss hittar du ett varierat utbud av stilsäkra liggfåtöljer och divaner som skapar en inbjudande plats att kanske läsa en bok på, eller varför inte en liten uppiggande eftermiddagslur? Har du gäster hemma så kan den även fungera som en extra säng. Klicka dig igenom vårt stora utbud online och du kan i lugn och ro fundera över vilken modell som passar just dig bäst.

Så sköter du om din liggfåtölj

Hos oss hittar du fåtöljer med olika typ av material och då kan det vara bra att på förhand veta hur mycket skötsel som behövs. Har du exempelvis barn eller husdjur så kan en liggfåtölj med tvättbar klädsel vara att föredra, men det går att hålla liggfåtöljer med textilklädsel fräscha genom enkla medel även utan tvätt. Exempelvis är det bra att dammsuga din möbel regelbundet och om du rengör soffan med ett möbelrengöringsmedel en till två gånger per år så behåller du både fräschör och minskar synligt slitage. Använd gärna möbeltassar så slipper du repor i golvet.

Unna dig en stunds avkoppling!

Liggfåtöljer är den perfekta möbeln för att skapa en avkopplande oas i ditt hem. De är lätta att möblera med och enkla att anpassa efter hemmets stil och behov. Med en liggfåtölj i ditt hem är återhämtning alltid nära till hands, det är bara att sträcka ut kroppen och njuta av en stunds egentid direkt. Varför inte lyssna på musik, lyssna eller läsa en god bok eller bara vara i nuet. Välj en modell som förhöjer stilen i ditt rum och harmoniserar med övrig inredning. Om du väljer att placera den nära din soffa har du ytterligare en plats att koppla av på tillsammans med familj eller vänner.