Jobba hos oss

Bra Innemöbler har cirka 5 heltidsanställda medarbetare. Vi arbetar hårt med att vara en arbetsplats där våra medarbetare trivs och utvecklas. Genom att respektera och lyfta fram våra medarbetares kompetens och använda detta som en tillgång till företaget så tror vi att detta i slutändan kommer leda till att både individ & företag utvecklas.

Oavsett om du arbetar direkt mot kund eller back office så strävar alla efter samma mål och ledord. Ledorden är service, kvalitet & ärlighet. Våra medarbetare har alla ett gemensamt ansvar för att möta våra kunder med gästvänlighet och expertis.

Vi kommer presentera lediga tjänster fortlöpande, är du intresserad av jobb? Släng då iväg ett mejl till oss på jobb@brainnemobler.se med ämne "Jobbansökan".

Ett litet familjeföretag

Vi är ett familjeföretag som har levererat utemöbler under de senaste 20 åren, varav 10 år har vi varit aktiva på nätet. Vi har hela tiden haft samma affärsidé, att leverera utemöbler som håller i generationer. Till hela Sverige.

Lediga anställningar

Tyvärr har vi inte några lediga tjänster i dagsläget, men vi är alltid intresserade av drivna nya medarbetare. Skicka iväg en spontanansökan till oss på jobb@brainnemobler.se med ämne "Jobbansökan".

Praktik

Går du på gymnasiet eller högskola? Söker du praktikplats? Hos oss finns det alltid plats för fler, vi söker alltid drivna personer med intresse för e-handel & försäljning - som gillar att ta egna initiativ. Hör av dig till oss, så kan vi säkerligen komma överens om något kul.

Släng då iväg ett mejl till oss på jobb@brainnemobler.se med rubrik "Praktikplats".

Praktiken bör sträcka sig över minst 1 månads tid.
Vi är inte intresserade av kontakt från annons- eller rekryteringsbolag, tack för visad hänsyn.