Nytt fokus på inredning och utemöbler till företag

Visst är det en lyxig känsla när man kommer till ett hotell eller en restaurang och får slå sig ner i möbler av hög kvalitet? Vi har sedan länge sålt utemöbler till företag men i år gör vi en större satsning för att hjälpa olika typer av företag.

Läs mer

Stort tack för att du varit kund under året som gått

För oss på Bra Sommarmöbler har året som gått präglats av ett starkt stöd från er kunder vilket resulterade i ett rekordår. Vi är så tacksamma över att ni valt att handla hos oss och gett oss möjligheten att nu fortsätta utvecklas och växa.

Läs mer

Vårens nya loungemöbler från Cane-Line

Vi kan redan nu ge dig en hint om hur vårens nyheter från Cane-line kommer se ut! Det finns så mycket fina utemöbler att vänta och det kommer finnas oändliga möjligheter att inreda en ombonad uteplats 2021.

Läs mer

En smygtitt på vårens efterlängtade nyheter från Brafab

Kanske har vi aldrig längtat så mycket efter våren som vi gör nu. Vårnyheterna börjar trilla in och våren närmar sig, och de nya utemöblerna från Brafab gör att vi längtar ännu mer. Här får du en smygtitt!

Läs mer

Så förbereder och rengör du dina utemöbler för hösten

När den härliga sommarsäsongen är över vill vi ta hand om våra utemöbler på bästa sätt, så att de håller sig lika fina år efter år. Här går vi igenom de tre stegen tvätta - behandla - skydda, för hållbara utemöbler att njuta av så länge som möjligt.

Läs mer

5 tips när du ska inreda ditt uterum

När du ska inreda ett uterum kan du välja mellan både utemöbler och innemöbler, det gör att du har otroligt mycket att välja på. Valmöjligheter kan vara svårt men här ger vi dig några tips och guidar dig i hur du kan inreda ditt uterum.

Läs mer

Tidlöst och trendigt med möbler från Sika Design

Det danska varumärket Sika Design förknippas med naturmaterial, hög kvalité och mjuka, följsamma former. Deras rottingmöbler är mer populära än någonsin och det är lätt att förstå varför en soffa från Sika Design står högt på mångas önskelista!

Läs mer

Positionsstol eller solstol - Vad är skillnaden?

Är du på jakt efter en ny solstol? Eller var det en positionsstol? Det är två helt olika stolar men du kan använda de på samma sätt. Här reder vi ut begreppen och hjälper dig att hitta rätt, oavsett om du söker en solstol eller en positionsstol.

Läs mer

Inspireras av utemöber i favoritmaterialet teak

Här på Bra Sommarmöbler älskar vi träslaget teak. Du kan kombinera nästan vilken inredningsstil som helst med teakmöbler, och för att visa på bredden och hur olika stilar kan se ut har vi samlat några favoriter här.

Läs mer

Rätt trädgårdsmöbler för en ombonad utemiljö i sommarstugan

I sommarstugan har man möjlighet att skapa den idyll och de sommarminnena man vill kunna titta tillbaka på i vinter. För visst är det något speciellt med de möbler, porslin och textilier som finns i stugan, de hör liksom sommaren till!

Läs mer

Klassiska utemöbler i lantlig stil

Om du söker lantliga och klassiska utemöbler till trädgården balkongen uterummet eller sommarstugan hoppas vi att detta kan inspirera dig. Kanske blir någon av våra fyra idylliska favoritsoffor din favorit?

Läs mer

5 anledningar att köpa en hammock

En hammock är en symbol för sommar och lata dagar. Den gungande soffan kan verkligen skapa en idyllisk miljö och vara platsen för total avkoppling. Många har uppfyllt sin dröm om en egen hammock i solen, här är 5 anledningar till att skaffa en du också.

Läs mer

Duka matbordet för att fira midsommar

På midsommar har vi hela sommaren och semestern framför oss, med massor av isglassar, dopp i sjön och glödande grillkol. Här guidar vi dig till vilket matbord som passar bäst på midsommar, och tipsar om hur du dukar matbordet för en somrig fest!

Läs mer

Intervju: Bra Sommarmöbler fyller 25 år!

År 1995 startade Joakim Forslund Bra Sommarmöbler och i år firar företaget 25 år! Joakims stora passion för utemöbler började långt innan år 1995, redan som 6 åring åkte han med sin pappa och morbror för att sälja utemöbler.

Läs mer

Inspireras av utemöbler för relax

Utemöbler som andas avslappnad lyx och skapar känslan av ett SPA inspirerar många. Vi drömmer oss bort till en egen oas för relax, och vi skulle inte tacka nej till en pool, en jacuzzi och ett härligt soldäck.

Läs mer

Vi testar sittkomfort: Loungemöbler med dynor

Hur ska det kännas att slå sig ner? Sittkomfort är individuellt och alla gillar olika men det finns några saker att tänka på oavsett om du kan provsitta soffan innan beställning eller inte.

Läs mer

Komplett guide: Rätt parasoll till dina utemöbler

Det finns en uppsjö av olika parasoll på marknaden och det är inte alltid helt enkelt att veta vilket man ska välja. I denna artikel reder vi ut alla frågetecken!

Läs mer

Välkomna till våra showroom

Som du säkert vet har vi ett brett utbud med utemöbler på nätet, men har du koll på att vi har flera showroom i Sverige? Här kan du uppleva våra trädgårdsmöbler i verkligheten, känna på materialen och testa sittkomforten.

Läs mer

Därför ska du välja utemöbler i teak

Teak är ett träslag med många bra egenskaper som passar perfekt för utemöbler. Olika klassificering av teak, hur du tar hand om dina teakmöbler och mycket mer kan du läsa om här.

Läs mer

Hitta rätt dynbox till dina dynor

När du fått upp dina nya utemöbler med snygga dynor på altanen kommer en ny tanke upp i huvudet, vart ska du förvara dynorna under natten? En snygg dynbox är lösningen och vi hjälper dig att hitta rätt.

Läs mer

Inred med utemöbler i konstrotting - 3 stilar från Brafab

Ingen har väl missat att trenden med utemöbler i konstrotting bara växer och växer? Utbudet på marknaden har exploderat och nu är det inte bara den kantiga loungesoffan som erbjuds om du vill ha utemöbler i konstrotting.

Läs mer

Rusta upp dina begagnade möbler från Grythyttan

Står en klassisk cafémöbel från Grythyttan på din önskelista också? Vi är många som vill investera i utemöbler från det anrika varumärket Grythyttan Stålmöbler som tillverkat möbler i Sverige sedan 1930-talet.

Läs mer

Så här planerar du ditt nya utekök

Att ha ett eget utekök på sin uteplats blir mer och mer populärt och det finns många lösningar att välja mellan. För dig som inte vill bygga ett utekök själv finns det enkla och snygga lösningar som redan är färdiga.

Läs mer

Svårt att välja utemöbler? Testa först med AR i mobilen!

Har du någon gång önskat att du kunde visualisera exakt hur de nya utemöblerna skulle se ut på din uteplats redan innan du beställer? Nu kan du det med AR direkt i din mobil!

Läs mer

Välkomna våren i sköna balkongmöbler

När solen tittar fram så här i början på året blir längtan efter att ta fram balkongmöblerna stark. Snart kan vi ta med oss en kopp kaffe, en filt och en tidning ut på balkongen för att bara vara en stund.

Läs mer

Med Villac-serien kan du skräddarsy dina loungemöbler

Det finns många fördelar med en flexibel och byggbar loungemöbel. Det gör att du kan få en skräddarsydd soffgrupp även om du har en liten uteplats eller en yta som är svår att möblera, där vanliga loungemöbler inte alltid får plats.

Läs mer

Trendspaning och inspiration från möbelmässan 2020

På Stockholm Furniture Fair samlas de senaste trenderna inom möbler och inredning under ett tak. Vi på Bra Sommarmöbler var självklart på plats för att inspireras, och här har vi sammanfattat nyheterna som du kommer hitta i våra butiker i vår.

Läs mer