Den hållbara kollektionen från Rowico

Det svenska varumärket Rowico har stort fokus på hållbarhet och en av deras kärnfrågor är arbetet för ett mer hållbart skogsbruk världen över. Här beskriver vi vad FSC-certifierade möbler innebär och visar några av våra hållbara favoriter.

Läs mer

Fixa hemmakontoret inför jobb och skolstart

Efter en mycket speciell vår då en pandemi spred sig över världen började många att arbeta hemifrån istället för på kontoret. För dig som fortsätter att arbeta eller studera hemifrån under hösten har vi samlat våra bästa tips till ett bra hemmakontor och ett skrivbord att trivas vid

Läs mer

Skönaste fåtöljerna för höstens mysiga stunder

Här kommer en fåtöljspecial för att hjälpa dig hitta rätt fåtölj till höstmyset. Det finns en uppsjö med snygga och sköna fåtöljer i olika modeller att välja mellan. Vi har valt ut fyra olika varumärke i olika stilar för att inspirera dig.

Läs mer

Inred hallen med hallmöbler från Nichba

Har du svårt att hitta perfekta hallmöbler? Då har du inte upptäckt hallmöblerna från varumärket Nichba än. Här kombineras riktigt smart funktion med unik design, och inredningsdetaljer som är både eleganta och uppseendeväckande skapas.

Läs mer

Matgrupper i rotting att samlas runt i sommarstugan

Rottingmöbler finns i en mängd olika stilar, allt från modernt och elegant till klassiskt och robust. Materialet skapar en mjuk och ombonad känsla, som passar lite extra bra i en mysig sommarstuga.

Läs mer