Fyra varumärken som passar hösten perfekt

Så här års gör vi det extra ombonat hemma för att kunna njuta av denna mörka årstid till fullo. För visst är det något speciellt med att göra en kopp te och sätta sig i en skön fåtölj för att läsa, eller varför inte i en saccosäck?

Läs mer

Välkommen till en värld av Sika-Design

När vi kliver in i ett rum inrett med Sika-Designs fantastiska rottingmöbler fylls vi med både glädje och ett rogivande känsla. Möblerna inger ett lugn och skapar en spännande stilmix mellan det moderna, skandinaviska och orientaliska.

Läs mer

Stor soffspecial: Soffor av hög kvalité från Selected

Vi brinner för soffor av hög kvalité som håller i generationer. Funktionalitet och sittkomfort är det viktigaste, och den tidlösa designen ligger oss varmt om hjärtat. Såhär funkar det att beställa en soffa från Selected.

Läs mer

3 X 3 tips - hallmöbler för en funktionell hall

En hall är under ständig förändring. Säsongerna styr vilka ytterkläder som behöver finnas nära tillhands och väderleken påverkar om hallen fylls av stövlar eller gympadojor. För att hålla ordning krävs bra förvaring.

Läs mer

Matstolar: Höstens lyxiga stilar i sammet

Vi skulle kunna prata hur länge som helst om en enda möbel, till exempel om en matstol i sammet. Det är ju en fantastisk möbel som direkt skapar en lyxig och ombonad känsla. Inspireras av höstens stora trend och mängder av matstolar i sammet!

Läs mer

Den hållbara kollektionen från Rowico

Det svenska varumärket Rowico har stort fokus på hållbarhet och en av deras kärnfrågor är arbetet för ett mer hållbart skogsbruk världen över. Här beskriver vi vad FSC-certifierade möbler innebär och visar några av våra hållbara favoriter.

Läs mer

Fixa hemmakontoret inför jobb och skolstart

Efter en mycket speciell vår då en pandemi spred sig över världen började många att arbeta hemifrån istället för på kontoret. För dig som fortsätter att arbeta eller studera hemifrån under hösten har vi samlat våra bästa tips till ett bra hemmakontor och ett skrivbord att trivas vid

Läs mer

Skönaste fåtöljerna för höstens mysiga stunder

Här kommer en fåtöljspecial för att hjälpa dig hitta rätt fåtölj till höstmyset. Det finns en uppsjö med snygga och sköna fåtöljer i olika modeller att välja mellan. Vi har valt ut fyra olika varumärke i olika stilar för att inspirera dig.

Läs mer

Inred hallen med hallmöbler från Nichba

Har du svårt att hitta perfekta hallmöbler? Då har du inte upptäckt hallmöblerna från varumärket Nichba än. Här kombineras riktigt smart funktion med unik design, och inredningsdetaljer som är både eleganta och uppseendeväckande skapas.

Läs mer

Matgrupper i rotting att samlas runt i sommarstugan

Rottingmöbler finns i en mängd olika stilar, allt från modernt och elegant till klassiskt och robust. Materialet skapar en mjuk och ombonad känsla, som passar lite extra bra i en mysig sommarstuga.

Läs mer