Möbler FRÅN Fast

Fast grundades 1995 av familjen Levrangi då deras vision var att skapa en ny generation av utemöbler. Fasts möbler har både stil och funktion och är dessutom 100% återvinningsbara och gjorda i naturliga fibrer.

Fast har samarbetat med olika designers och år 2007 etablerades ett populärt samarbete med Robby och Francesca Cantarutti då serien Forest tog plats på marknaden. Fast är ett mycket bra miljöval när det gäller möbler och till 2017 har en rad olika samarbeten med designers skapats och detta har fött tre nya serier under namnen Zebra, Moai och New-wood plan.


Nedan finner du ett utvalt sortiment från Fast

Fast outdoor lifestyle

Det självklara valet för det miljömedvetna hushållet

Med material som aluminium och ek är möblerna väderbeständiga, och då de är till 100 % återvinningsbara bidrar man till miljön. Att välja möbler kan vara ett val som på sikt påverkar vår framtid. Sedan 2007 syns produkter ur vår populära serie Forest i många trädgårdar, och behöver inte bytas ut efter några säsonger då de bara behöver torkas av med en blöt trasa. Ett bra miljöval!

Fast möbler har verkligen både stil och funktion och kommer att glädja många generationer. Alla borde välja möbler som är till 100 % återvinningsbara.